Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Jaded #87354 üzenetére

    Kösz! :)
    Nagyon sok melóm benne van már személy szerint nekem is, napi 10-11 óra munka mellett. A tróger munka részét amihez nem kell rutin (bontások, segédmunkák, betonkeverés, stb.) mindent egyedül csináltam meg gyakorlatialag a hétvégék jó részét telibe rááldozva és nyáron a hétköznapokat, 5 után.

    Tulajdonképpen csak a falak maradtak, illetve nyilván belül is volt átalakítás falakat illetően.
    Épült egy 24 m2-es terasz, komplex aljzatcsere történt, 30cm mélyen szedtem ki 220 m2-en, GV45 lemezzel végig, lépésálló hőszigeteléssel. Új komplett fűtés (padló + radiátoros kör padlóval vegyítve) kazán, fűtéscsöveket eltüntettük az aljzatba, új vízvezeték mindenhol. Végig gipszkarton álmennyezet, új komplett villanyhálózat, új nyílászárok, a fent írt grafitos hőszigetelés körbe fő és melléképületen, komplett belső felújítás -burkolatok, fürdő, konyha, új CPL beltéri ajtók, új bútorok. Tetőfelújítás (egyenesítés, eredeti szerkezet maradt + ), új cserép, új bádog.
    A melléképületrész 50 méter főfalazata szakaszosan kibontva majd visszafalazva modifikált kátránnyal teljes egészében egybefüggően összemelegítéssel a falak alatt vízszigetelve, betonkoszorú hián a falak felső része 10 x 60-as laposvasakkal össze lett kötve (nem ment el sehol, inkább biztosra mentem a nehéz Terrán betoncserép miatt), itt a teljes vakolatot levertem, fugákat is kipucoltam, tavasszal kap új gépi vakolást végig, emellett szintúgy itt is aljzatcsere, 2 helyen komplett fa födém csere, frissen bevésett nyílászárok, új szekcionált Hörmann motoros kapuk, végig gk. álmennyezet 15cm gyapottal kitömve (fölülről még megkapja ez is a 15 cm-t, h meglegyen a 30) és új villany itt is, illetve építettettem egy autóbeállót a garázsrész mellé.

    .. és még baromi sok minden tervben van, térkövezés a járdánál, autóbejárónál, új kerítés kapukkal, kert rendezése, stb..

    2019 áprilisban lesz 2 éve, h nekiálltunk. Jelenleg 1865db fényképem van a legelső folyamat óta az egészről. Ha minden kész, megosztom majd őket itt. :)

    mokus1

    Ez cementfágyol lesz szerintem, vegyél eltávolítót hozzá és próbáld azzal.

    pjen

    Ezt is elhiszem, városon biztosan ment és volt rá pénz, vidéken valszeg nem. Itt a településünkön nyugaton az ekkor épült házak mind kisméretűből vannak.. Ez van.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák