Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Borisz76 #92571 üzenetére

    Amíg az áfatartalom egy új autó, vagy egy vidéki családi ház árát betakarja egy-egy nagyobb felújításnál, addig a nagy többség inkább feketén kéri.

    A garancia jó dolog, de az építőiparban nagyon nehéz érvényesíteni, illetve megtalálni az okát.
    Ha meg egyszerű, az sem biztos, hogy elég az üdvözüléshez. Például van egy szétment idom a falban és emiatt ázik a fal. Az idom pár száz Ft, a bontás, helyreállítás, festés, ne adj Isten parkettacsere már más kérdés.
    Persze, biztosítás, megajánl egy nevetséges összeget, ami még a gányolást sem fedezi, nem hogy a rendes helyreállítást. És itt csapnak sokan a homlokukhoz, hogy a biztosítási díjban a pár ezres laminált padló van benne és nem a ragasztott 20k-s svédpadló.

    Én is ismerek olyat, hogy feketén ment minden egy felújítás során, volt is gond pár hónappal később, papír nélkül is élt a gari, csak hát a vizes dolgok helyrerakása többszöri nekifutásra sikerült csak, miközben hetekig, hónapokig nem volt összkomfortos a lakás...

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák