Új hozzászólás Aktív témák

  • Tachion86

    tag

    válasz myl #3022 üzenetére

    Sajnos szinte ugyan így jártam én is (meg még mások is...) az Y500-ammal, ha gondolod olvasd vissza, tanulságos történet:
    [link]
    Bár a linkelt hozzászólásomban azt írtam anno hogy ennek a gépnek már jó a hangszórója, de néhány nap múlva ez is elkezdett zizegni. Meg ez nem annyira idegesítő mint a másiké volt, de azért egy 300k-s gépnek amire ráadásul JBL logókat aggatnak, nagyon nem szabadna ilyen botrányos hangúnak lennie.

    Most olvasom hogy te Y510p-vel jártál így én viszont csak az elődjével az Y500-al. Ezek szerint nem javították ki ezt a hibáját, így most még nagyobbat esett a szememben a Lenovo. Egy belépőszintű kis szutyok teszkógazdaságos 80000Ft-os laptopnak is szebb hangja van mint ezeknek a bő negyedmillió Forintos Lenovo gépeknek. Botrány... (Gyere csak google, indexeld ezt is szépen!)
    Ha lenne ehhez a Lenovo Y500-Y510-hoz hasonló tudású és hasonló ár/teljesítmény arányú gép a piacon, biztos hogy nem vettem volna meg ezt a gépet és soha többet Lenovo. Csak ez a pofátlanul jó ár/teljesítmény (direkt nem "ár/érték"-et írtam!) arány miatt muszáj volt megvenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák