Új hozzászólás Aktív témák

  • zolda

    tag

    Sziasztok!

    Tegnap beüzemeltem egy LS570S modellt UPC Direct kártyával. A TV tartalmaz DVB-S tunert, így csak egy CAM modul kellett bele, illetve abba a UPC nem párosított kártyája. SD és HD csatornákat egyaránt megtalálta és kezeli is szépen a modul. Amivel azonban még problémáim vannak:
    - csatorna rendezésre van már valamilyen PC-s megoldás (kimentés USB-re, majd visszatöltés)? távirányítót nyomkodva elég macerás...) kicsit sok a cseh és szlovák adó (bár meccset nézni lehet, hogy jó lesz :) )
    - EPG-ben az ékezetes karakterek sajnos hibásan jelennek meg :( Samsung topic-ban írtak már erről, ott segített az ország átállítása (cseh vagy észt, ha jól emlékszem). Erre vonatkozóan van valakinek tapasztalat? talán a kábeles UPC is uezt a karakterkódolást használja (iso-6937). MediaCard-ot használók, nálatok jó az EPG? (egyébként a Digi-s csatornákon nincs semmi gond)

    Összességében - akinek nem életbevágó az EPG vagy gyorsan rááll a szeme a fura karakterekre - csak ajánlani tudom a beépített DVB-S tuner használatát! Eggyel kevesebb távirányító és fogyasztó a lakásban...

    Akinek van más kérdése a TV-vel kapcsolatban, írjon nyugodtan!

    üdv
    zolda

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák