Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.z.csicsi

    tag

    válasz #20844032 #21241 üzenetére

    Végül is nem ez a fő probléma,de (most biztos váza leszek sok ember szemébe)samu nem ilyen volt.
    A gond a darabos megjelenés trumotion nélkül -viszont bekapcsolva meg gyors jelenet széthullik.
    Ma voltam a Media M-ba és 47 "LM 860 néztem (megfogtok kövezni)de kikapcsolt trum-nél ugyanúgy darabos mint az enyém bekapcsoltba meg ott is az a jelenség mint nálam. Bluray-ről ment valami film.
    Viszont néztem egy 42"LM 620 -at sztem műholdas (de nem biztos) adás ment talán ARD1 (van ilyen?) és kikapcsoltam a tru motiont és nem volt darabos.A plazmak egy nagy fo.ok voltak az se folyamatos se samu se az lg.Viszont a nagy képernyőre hivatkozva volt egy sharp led 200 egynéhány centi átmérő eszméletlen volt a kép..az a kép ami a 860-on amit irtam olyan volt mint az enyém.
    Legfőbb teszt kép: Amikor kezdődik némelyik film és látod a nagy földgömböt és jön be szépen az UNIVERSAL felirat..szóval 860-nál kikapcsolt tru-val totál szaggatva jön be és bekapcsolva meg szép folyamatos,de viszont a bekapcsolt állapotnál ott van a kisördög mert olyan mintha a futó embernek ha nem is a körvonala de árnyalat része le lenne maradva(nem az után húzásra gondolok mert az elmosódás) ez nem.
    Azért írom így mert hátha így megtudjátok nézni ti is.Amiket néztem tv-t a fő dolgokat amiket írtok itt mindent kikapcsoltam.

Új hozzászólás Aktív témák