Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz érdeklÖDÖN #49937 üzenetére

    Sajnos az LG a fejhallgató kimenet használata esetén szinte minden hasznos hangbeállítást letilt. Ezért nem használható az egyenletes hangerő beállítás, vagy például a beszédhang kiemelés, továbbá az equalizer egyéni beállítása sem érvényesül. Amikor csatlakoztatod a jack dugót azonnal a Normál beállításra áll, a többi lehetőség meg kikapcsolva, szürkén látszik.

    A 2014-es gyártmányoknál azt már megoldották, hogy a füles csatlakoztatása automatikusan nem némítja el a tévé hangszóróit, ehhez még a kimenetet is ki kell választani. Igaz hogy az eredmény ezután kb. ugyanaz, mint amit fentebb írtam.

    Egyébként nekem is T IPTV van, pont ugyanilyen hangproblémákkal, sőt. Nem csak az a baj, hogy általánosan halkabb, mint pl. a tévé YouTube videóinak a hangereje, hanem az egyes tv csatornák hangereje között is "ordító" :O a különbség. A kezelésben csak annyi eltérés van, hogy én a a tévé és az erősítő hangját vettem fixre, és az STB távirányítójával (egyébként is azt kell leginkább használni) állítom a hangerőt.

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák