Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz ubyegon2 #14278 üzenetére

    ennyi emeletes baromságot, mint amit összehordtatok, a kezdő topic szégyenei lettetek.

    mit nem értetek azon, hogy mit akar a kérdező???
    kapja wifin a netet, de az ő végberendezése tönkrement. mivel az a szolgáltató is olyan, mint az upc, az upc wifree-vel, ezért kapnak egy kódot, amivel mások cuccára be tudnak jelentkezni, ha nem otthon vannak. itthon ezt az upc úgy csinálta meg, hogy x. utca 8-ban laksz, akkor ott helyben kapod a drótos netet, viszont ha kimozdulsz a városba máshova, akkor más előfizetők wifijével tele van szórva a város, és mindegyikre rá tudsz kapcsolódni.

    na a kolléga kitalálta, hogy amíg az ő végberendezése rossz, addig a telefonjával rámenne a szomszéd wifijére. a telefont bedugná a notebookba, és el kellene neki osztani a netet házon belül a notebookkal. csak a windowsával nem tudta megoldani, ezért kérdez linuxot. a telefonja adná wifin az uplinket, a wan-t, ha így jobban felfogod, a lokális net felé menne usb-n, majd helyben egy másik wifivel osztaná szét.

    csatlakozom sh4d0w kollégához, mostanában a szaktopicokban is túl sok a flame meg a nemszakma. én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy szaktopicban nincs se anyázás, se flame, se semmi, csak szakma. nem ártana nektek is ezt megtenni.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák