Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    Jobbnál jobb dizájnokat találok a reddites unixpornon, olyan sokat, hogy linkelni sem érdemes. De ez az egy szemet szúrt még, ráadásul negatív irányban.

    Alapvetően jó is lehetne, mert tetszik, amit a felső panellel csinált, hogy elkülönül, meg a panelos feliratokban ilyen háttérképpel egyező színes aláhúzások vannak. Még a betűtípus is érdekes lenne, bár fárasztja a szemet, meg a lekerekítés is merész húzás. Az összkép mégis nagyon ocsmány, az eltúlzott mangamánia és förtelmesen világos-kimosott színek miatt. Értelmes színösszeállítással, megnövelt fonttal ez pozitív értelemben is üthetett volna, óriási benne a potenciál, ami így pocsékba ment.

    Néztem a git-en a konfigját, ott irkál egész jó dolgokat, ami megfogott: alkalmazások között nem általános billkombóval vált (pl. Alt+Tab, Mod+Shift+akármi), hanem az alkalmazást indító billkombót nyomja be, ami ha már fut az alkalmazás, még egyszer nem indítja, hanem előtérbe teszi helyette. Ez egy elég érdekes megközelítés, de szerintem nem mindig működik, mert nálam sokszor van, hogy valamiből több ablakot is kell nyitni ugyanabból a progiból, tipikusan terminál, fájlkezelő, és ezekben tarthatnék egy ablakban füleket, de az többet lassítana, mint gyorsítana, meg úgy egyszerre nem látszik több fül tartalma. Mindenesetre értelmes, egyedi emberkének tűnik, csak az ízlése nagyon elcseszett szerencsétlennek. Ez az ízlésvilág még egy 12 éves kiscsajtól is nagyon gáz lenne szerintem :W

Új hozzászólás Aktív témák