Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz Apollyon #6022 üzenetére

    Azért az sem gyenge, hogy te mint linux user összehasonlítod az ms alapból bekapcsolt, kvázi kikapcsolhatatlan adatgyűjtését a debian popularity contest-tel, ami egyébként alapból offolva van.

    Simán összehasonlítható, mert mindkettőnek ugyanaz a célja: Az userek által használt dolgok (legyen ez hw vagy software) figyelése. Ezek alapján tudják eldönteni mik legyenek alapból támogatottak, miket tegyenek be az alap telepítő készletbe.

    Mi köze a piaci részesedésnek ehhez? Az egyik nagyban csinálja a másik kicsiben. A cél általában ugyanaz.
    Ha nem tudod mit használnak és hogyan, akkor honnan tudod milyen irányba kellene elmozdulni? Ahogy az EULA-t nem olvassuk el úgy a véleményeket sem írjuk meg, vagy nincs kinek. Pl. én Safari alatt állandóan belefutok egy aránylag könnyen reprodukálható hibába, de mégse tudom megírni az MS-nek. a hibabejelentő nem foglalkozik vele. A fb-on én meséltem el nekik hogy a WP7-en megszüntették a skype támogatását...
    A ChromeOS is küld használati satisztikát a Google-nek, mégse olvasom itt nap mint nap, hogy milyen felháborító amit művel.

    Hogy a W10 miért lett ilyen azt nem tudom. Nem tudom megmagyarázni azt, hogy miért jó, ha felköpnek a levegőbe, és alá állnak. Nem ez az egyetlen megmagyarázhatatlan (számomra minden logikát nélkülöző) döntésük. Ellene tenni nem tudok, max nem használom.

    egy árva bittel sem szeretne hozzájárulni a számítógép konfigjáról, annak használatáról

    Rendben, ne tegye, de akkor ne használjon kettős mércét. Ne engedje, hogy a google kereséseiből, a facebook like-olásokból, a twitter bejegyzésekből profilt készítsenek róla. Vagy a dropbox ne készítsen index képet a dokumentumairól. Az olyan népszerű és ingyenes csevegő alkalmazásokról mint a Viber és társai, még nem is ejtettünk szót. Nem tűnik képmutatásnak, hogy a tömegből kiemelitek az MS-t és keresztre feszítitek azért amit mások is csinálnak?
    Tetszik vagy nem, az internetre csatlakozásnak ára van, és ezt nem csak az előfizetés díjban fizeti meg az ember.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák