Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    őstag

    válasz st3v3np3t3r #36720 üzenetére

    1, nagyon benézted, van itt minden, 1050Ti, RX460-470-480-500asok, Persze, akadnak itt VEGA56-64ek, 1080Tik is. Én még a TitanV-t sem vetném el, legalább egyet be kéne szerezni, és elszórakozni vele, mégis mit tud. Másik dolog, hogy még nincs keretem rá, illetve van egyébb projekt is a kezeim között, amire szintén kell pénz. Pl egy egyedi cpu hűtő foglalathoz kell valami lefogatást kitalálnom, hogy rá tudjak tenni egy normális teljesitményű hűtőt.

    2, Meghatározni nehéz, mindenkinek maga kell az egyéni lehetőségeit mérlegelni, figyelembe venni, szal én hiába mondanám, hogy nekem kb bármi megérni, ha neked kb csak a leghatékonyabbak érnék meg, mert mondjuk drága az áram, vagy nem tudod jól elhelyezni mindet.

    3, Erős általánosítás, hogy bemegy a boltba, és vesz 2 szuper GPU-t, legtöbbször nem a csúcsot veszi itt mindenki, inkább a középkategóriát, de... Legnagyobb akadály, hogy a jó GPUkat kb már felvásárolták, és ha néha akad valahol, az pillanatok alatt el is fogyott. És azért neki ugyanúgy meg kellett dolgozni, akár törődni a rigeivel, vagy minden nap be kell menjen 10+ órákat melózni a munkahelyére, amit vagy szeret, vagy utál.

    Hogy mik a jó kezdő lépések? Whattomine jó kezdésnek, megnézed milyen GPU-k elérhetőek a számodra, rákeresel az adott GPUk teljesítményére adott algoritmusok alatt, és szépen bepötyögöd a kapott eredményeket. Áramdij, stb is számolj, plusz hadj fent keretet amortizációra, esetleges leállásokra, illetve, ha ezeket mind elkerülöd, akkor bővítésre, majd a fennmaradót kuporgathatod.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák