Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Habugi #7637 üzenetére

    Nem tehetek róla, hogy nem érted. Én olvastam egy infót, rákérdeztem a valóságtartalmára. Ezt mindössze ketten értették meg, és válaszoltak is rá, megköszöntem. Nincs semmiféle fájdalmam. :P

    Speed(R): Ugyan nem körülöttem megy, soxor hozzá sem szólok, mert unom, hogy egy értelmes kérdésre nem értelmes választ ad valaki, hanem neki áll osztani az "eszet". Éppen a hardveres különbségek miatt voltam kíváncsi a konkrét eredményre, sajnálom, ha egyeseknek ez fáj. :R

    HSM: Mi köze az egész hsz-odnak bármihez is? Tudom, hogy mi a különbség/azonosság a 7970 és a 280X között, de mint TE IS ÍROD, nem ugyanaz a 2 kártya. Én nem hasonlítottam semmit semmihez, egyszerűen egy tesztet kértem, semmi többet, éppen azért, mert furának találtam, hogy a 280X-et utolérné a 7870XT.
    Aki van olyan hülye, hogy csak a GPU-t húzza, meg is érdemli, hogy vért izzadjon a kártyája. A 7870XT simán viszi az 1100/1700MHz-et is (köhögés nélkül) a gyárinál ALACSONYABB feszültségen (tehát sokkal nagyobb fogyasztása nem lehet), ezzel hol eléri a 7950 teljesítményét, hol meg nem.
    Ha bármelyik játéknak szüksége lenne 2GB+ RAM-ra, vennék olyan kártyát, de max azoknak lehet szükségük rá, amelyeket "elfelejtettek" optimalizálni, hogy el lehessen adni a 2GB+ RAM-os kártyákat. Ha C3, v. Metro LL elmegy nekem fullban (-PX) 30FPS fölött, és nem zabál 2GB RAM-ot sem, nekem megfelel. (Nem Snipereztem.)
    A fogyasztást ki kérdezte? :F
    Nem okoskodni kell, hanem a kérdésre válaszolni, ha meg ez nem megy, csak az önfényezés, csöndben maradni.

    Uff, beszéltem, eredményt megkaptam, nem nézek vissza, felesleges a további észosztás. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák