Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Dr. Gonzο #8381 üzenetére

    Ez így igaz. :R
    Ami viszont szomorú, hogy jelenleg is az első szériát forgalmazzák szerte a világon, a maga bajos konstrukciójával, vátozatlan formában. A V2 csak papíron létezik, sanszosan csak a régi 7970 DC2 készletek kiszórására. :( Ez viszont elég szomorú egy olyan márkára nézve, ami folyamatosan a prémium minőségével próbálja eladni magát.

    "Ultimate Stability
    DIGI+ VRM with Super Alloy Power

    30% less power noise and 2.5X greater durability
    Acclaimed DIGI+ VRM has been applied via a 8-phase power design that uses digital voltage regulators to minimize power noise by 30%, enhance power efficiency by 15%, widen voltage modulation tolerance, and improve overall stability and longevity by 2.5 times over reference.

    POSCAPs to lower power noise, enhance overclocking, and improve stability far beyond standard analog designs."[link]

    Egyfelől az összes normális 280X-en digitális a VRM, igen jóféle IR DirectFET-ekkel, IR vezérlővel, a refin is ilyen van.
    Másfelől 2,5X hosszabb tartósságot ígérnek a referenciához képest, ami szintén komplett hazugság. Egy ilyen DC2 csodával örülhet a tulaj, ha feleaddig bírja hiba nélkül, mint egy amúgy igen magas minőségű refikártya. Az egyszerűen elpusztíthatatlan ésszel használva. :U Ezekre az Asusokra meg vigyázni kell, mint a hímes tojásra ehhez képest.

    Megnézheted a Sapphire Vapor-X oldalát is, ott érdekes mód nem találni ilyen ordas hazugságokat: [link]. :U

    Remélem, nem baj azért, ogy ezt még leírtam. :R

Új hozzászólás Aktív témák