Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    Akkor leírom a 3 nap Kaspersky használat eredményét:

    Szóval, a végleges 2013-as KIS/KAV telepítő került el hozzám.
    A telepítés rendkívül gyors. 1 perc alatt-környékén van amit már HZoli87 kollégával is kitárgyaltunk. Ez a korábbiakhoz is nagy erőlelépés. Miután feltelepült, azonnal leszedte az aktuális frissítéseket. A biztonság kedvéért csináltam egy restartot. A beépülő moduljai szépen illeszkednek az általam használt IE9, FF és Chrome böngészőkhöz.
    A KIS-ben az url checker a virtual keyboard és az url advisor mellett a safe money kiegészítő is megjelenik. Mind a négy applikáció tökéletesen működik.
    Megszünt a safe run for apllication és a safe run for websites opciók. A safe run for websites lett a safe money opció, ami ugyan úgy sandboxban futtatja a megadott weboldalakat. Csak egy bankkal próbáltam ki, de ott tökéletesen működött. A google találatok között szépen jelzi a kis ikonjaival a találatok eredményeit. Ezzel kapcsolatban bugot nem találtam.
    A programban minden a szokásos elrendezésben található, nyilván az említett opciókkal kiegészülve illetve az említett korábbi opciók hiányoznak.
    Ami meglepett, hogy a program nem csak a telepítésben gyorsabb hanem az kézi ellenőrzésekben is. Sokkal gyorsabb, mint a korábbi verzió. 500 giga adatot 36 perc alatt szkennelt le. Amit átállítottam az a scan new and changed file opció, ami az első szkennelésnél nem sok vizet zavar. A tömörített állományoknál nem tapasztaltam lassulást, gépbeállást, stb. Úgy néz ki ezt a problémát is orvosolták.
    Webezést nem lassítja. Chrome alatt a speedtest.net oldalon a ping 6-7 ms a korábbi 15-19ms értékhez képest. Más böngészőn nem mértem.
    A webezést egyéb dolgokat nem lassított.
    A 3 nap alatt bugot eddig nem tapasztaltam. Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet, de nálam nem volt semmi gigszer.

    Összességében sokat javult a program a gyorsaság terén. Szerintem sokaknak tetszeni fog, mert jelentősen gyorsult a program minden téren. Persze, nem egy Nod32, de már közel áll hozzá. A védelmet és a védelem megbízhatóságát nem kell említenem , mert aki ismeri a Kaspersky termékeit az tudja, hogy megbízható.

    Röviden ennyi a 3 nap használat tapasztalata.

Új hozzászólás Aktív témák