Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    Kicsit kísérletező kedvemben voltam és kipróbáltam a Bitdefender Antivirus 2013-at.
    Meglepődtem nagyon és igen kellemes tapasztalathoz jutottam. Maga a program abszolút nem fogja a gépet. Sem a webezést, sem az alkalmazások indulását.
    A TrustPort AV esetében annyi észrevételem volt, hogy a fiókomba való bejelentkezéskor tovább szöszölt a Windows 7, de más nem volt. Itt a BD esetében még ez sincs.
    Nagyon tetszik az új GUI és a tálcán lévő kis ikon. Teljesen jól illeszkedik a többi fehér ikonhoz. :)
    A program másik kellemes meglepetése a korábbiakhoz hűen, hogy natív 64 bites. Ez nekem szimpatikus nagyon.
    A programban van webvédelem, és még sok más, de nem zavarják a webezést és egyéb tevékenységeket. A speedtest.net szerint 5 ms a pingem, ami kiváló.
    A Safe Pay funkció is nagyon bejön. Egyszerűen be lehet írni egy virtuális böngészőbe a webcímet és úgy nyítja meg elszeparálva. Egyszerűbb megoldás mint a KIS 2013-é. Ráadásul, ha bezárom nincs programakadás, mint a KIS esetében. Sajnos ez megmaradt a 2013-as kiadásokban is, de engem nem zavart. Eddig. Most, hogy kipróbáltam a Safe Pay funkciót, másabb érzés. És főleg egyszerűbb.
    Ami még tetszik, hogy a BD AV sok funkcióval rendelkezik ami nem feltétlen mondható el más termékekről. Vagy legalábbis nem mindegyikről. Engem a tűzfal, spamszűrő, stb. nem érdekeltek soha, mert a magam részéről nem érzem szükségességét. Viszont, ami a BD AV-ban megtalálható, az pont elég. Szerintem átlagos usernek simán megfelel.

    Megmondom őszintén, hogy ezt a programot is bátran javaslom mindenkinek.
    Nagyon kellemes benyomást tett rám. :R

    Ja és még egy: A Vulnerability Scan esetében nagyon tetszik, hogy kijelzi a kritikus problémákat és a megoldást is, illetve ha egy kritikus windows sebezhetőségre akad, akkor letölti és telepíti a windows hibajavítást is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák