Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Mosanke #15582 üzenetére

    Ugyan 1988 óta létezik az avast és 1992 óta az eset, de a nod, mint víruskereső, már létezett 1987-ben, de akkor még ms-dos alapokon, természetesen.
    Az, hogy az alkalmazottak, fejlesztők jönnek-mennek a cégek között, teljesen megszokott. A nod nem 1992-től volt jobb az avastnál, hanem a létezésétől kezdve, de ez tény.
    Az, hogy az avast sokat fejlődött és sok tekintetben megelőzte az esetet, alapvetően annak köszönhető. hogy ők rugalmasabbak voltak, főleg az utóbbi években és hajlandóak voltak sok pénzt és időt fektetni az új technológiák kifejlesztésére és alkalmazására.
    A nod fő fegyvere és sikere a heurisztikájának volt köszönhető, de az az időszak már elmúlt, amikor ez elegendő védelmet biztosított az új kártevők ellen. Az eset egyszerűen lemaradt a fejlesztésekben és ezt kompenzálandó, nagyon rágyúrt a marketingre, de nem csak nálunk, hanem mindenhol.
    Ugyan a nod/eset is egyre jobb, de az ő fejlődésük lassabb.
    Ráadásul az eset hanyatlása egyáltalán nem esik egybe az avast drasztikus javulásával, ugyanis az előbbié már elkezdődött a kettes sorozatuk megjelenésekor, az utóbbié pedig csak a hatos sorozatnál kezdődött, azaz mindkettő, nagyjából öt évig, mondhatni nem volt túl jó.
    Abba már nem is megyek bele, hogy egész más közeg Szlovákia és Csehország, nagyon eltérő gazdasági alapokkal és képességekkel.

    Szerintem nem kéne néhány emberre redukálni egy cég sikerét vagy sikertelenségét. már csak azért sem, mert ez nyilvánvalóan nem igaz.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák