Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz McKane #2024 üzenetére

    Maga a motor nagyon jó, ebben egyetértünk!
    Nem szándékom lehúzni a programot, mert szívesen támogatnám a hazai termékünket, hiszen régen ngay név volt a VB! És ugye ez a motorlicenszelésből is látszik. Csak az évek során a menedzsment hagyta elkallódni a programot! Tényleg azt látom, hogy simán lehetne egy nagy túrával világszínvonalú, tőkeerős terméket csinálni belőle. Csak ugye erre időt, pénzt és energiát kéne ráfordítani.
    Azt látom, hogy dolgoznak rajta. de szerintem ez még nem elég. A motor kiváló, de kéne hozzá egy frankó heurisztikus modul, egy tetszetős GUI (mert a mostani sem szép), bele kéne húzni az adatbázis frissítésbe, mert van még mit utólag bepótolni, és természetesen kellenének innovatív megoldások is, amik nagy mértékben növelik a biztonságot. Ha meg mindehhez a későbbiekben egy jó ár, és kiváló marketing csatlakozna, akkor hamar lehetne egy minőségi, és világszínvonalú terméket készíteni.
    Természetesen ezek elképzelések és továbbra sem akarom a programot lehúzni, de szerintem ezeket elfogultság nélkül Te is látod.

    Ezeket a teszteket meg a helyükön kell kezelni. Más egy "laboratóriumi" körülmények között elkészített teszt és más egy real-life teszt, mert az utóbbiban mutatkozik meg igazán egy program teljesítménye. :R

Új hozzászólás Aktív témák