Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Szellem. #21799 üzenetére

    köszönjük :R :R teljesen egyet értek TFSi-vel, ha blattida és szaki26a mellett a mostanában inaktívak is becsatlakoznak heti 1-2 hszel, már az is nagyon megdobná a topic szakmai értékét :) :)

    (#21801) micafighter -> ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ha már el lett távolítva az av, és gondok vannak, akkor ujra kell tenni, és a) vagy leszedni netröl az av-hez tartozó "remover"-t és azzal letörölni, vagy b) revo uninstallerrel leszedni, és a registry bejegyzéseket és visszamaradt elemeket is kipucolni.

    (#21803) Plag -> Ebben is egyet értek TFSi-vel :D nekem BD IS volt fent (win 8as gép), boot időt 10 másodpercel tolta ki Defenderhez képest, használat közbe viszont nem nagyon lehetett észre venni. Most a WSA complete-el ismerkedek. Bootidő ugyanannyi mint defenderrel, menet közbe pedig semmi lassulás nincs. Igazából több virusírtót is tesztelgettem mostanában, és azt vettem észre jelentős javulás ment végbe sebesség terén (például a norton ami pár éve még egy kész rémálom volt, most viszont egész türhető). Ahogy most többen is említettétek, a védelem terén jelentős változások kellenek és várhatók, pár éve még a sebesség terén is hasonló változásra volt szükség, ezen a téren viszont már elég jól haladnak az av-k, és a webroot már el is érte azt a pontot, hogy olyan érzés, mint ha fent sem lenne.

Új hozzászólás Aktív témák