Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxbury

    őstag

    válasz herb555 #2530 üzenetére

    Avastot nem ajánlom. A linkscanner része Facebook alatt nekem megőrül, lehet más alatt is, én azt szúrtam ki. Chrome memória zabálása elkezd nőni, de csak a face alatt néztem. ~1Gb-ig vártam, akkor csuktam be. Amint kikapcsoltam azt a modult az avastban, azonnal megjavult, de a NOD-hoz képest lassabb vele a rendszer utána is, ráadásul felismerésben jobb a nod, ha megnézed a teszteket. ([link] , [link])
    Újságos kóddal - ami kb. másfél hónapra elég, utána 1-2 perc alatt megújítod - évekig el lehet lenni. :) És akkor egy kereskedelmi, fullos, akár natív 64 bites(persze nem arra a gépre) verziód van. Főleg, hogy nemsokára jön az 5-ös, én azt nagyon megfontolnám. Az még gyorsabb lesz.

    Avira is nagyon jó, az kb annyira fogja nálam a gépet, mint a Nod, vagy az ESS. De a második linkelt teszt alapján annál is hatékonyabb a Nod, ráadásul naponta nekem van, hogy 5-ször frissít, míg az Avira csak egyszer. Legalábbis automatikusan.

    Szóval én a Nod-ot ajánlom, vagy az ESS-t, ha komplett védelem kell. Cserébe van vele másfél havonta egy 2 perces melód, de egyébként meg kussban van. :D

    | Galaxy S23 | Watch5 Pro |

Új hozzászólás Aktív témák