Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz szaki26a #6344 üzenetére

    Így most már tisztában vagyok azzal mire gondoltál, de otthoni és vállalati szinten kicsit más a support fogalma és jelen esetben otthoniról beszéltünk. Ezért sem nagyon értettem, hogy miért erőlteted a dolgot, mikor egy sima mezei user esetén nincs ilyen.
    Sajna egy sima mezei user kb semmit se kap a pénzéért...gondolok itt akármelyik cég fizetős otthoni termékére, vállalati szinten ez már teljesen más, ahogy OS és egyéb szoftver esetén is. Ezt milliószor tapasztaltam, mert ezzel foglalkozom és még sok minden mással...

    Ha ismerős/haver nem kér mást, akkor MSE-t kap win 7 esetén...lehet fikázni, lehet hülyének tartani, de egy gyorstalpaló netezéssel kapcsolatban csodákra képes. Minden gép szokott még kapni 1-2 plusz kieg védelmet, amit 1-2 havonta kérek, hogy frissítsenek és futtassanak le. Ezt mondjuk itthon én végzem el. Eddig soha semmi probléma se volt. Ha meg lenne, akkor ott a teljes mentés amit mindig meg szoktam csinálni telepítés/beállítás után.
    A másik ami alap, tényleg kímélem magam a warezolt OSs gépektől...szerencsére ismerősi körben nem nagyon van ilyen, ami igen csal leredukálta a munkát.
    Feltelepítem, használják, no szopás...legközelebb akkor megyek, mikor gépet cserélnek vagy vesznek másikat, de ez mind ritka.
    Szerencsére már nem kell nagyiparban foglalkoznom ilyen és hasonló dolgokkal...csak nagyon ritkán...ami nem baj, mert már nagyon utáltam... :D

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák