Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz d3ck3rHUN #8842 üzenetére

    Én nem szidni szoktam védelmeket, csak negatívumokat említeni velük kapcsolatban. ugye az ESET-ről kérdezel, amiben fal is van, no

    1. magasnak találom az árát a védelmi képességeihez viszonyítva
    2. nagy mértékben támaszkodik az OS biztonsági frissítéseinek meglétére, azaz, bizonyos területeket nem felügyel vagy tart kontroll alatt eléggé, mondván legyen uptodate az OS.
    (Ráció van benne, ez tény, de kifogásnak nem jó)
    3. ha a user veszélyesebb vizeken is evez, akkor egyike azon védelmeknek, amelyeken rövid idő alatt megy át kártevő és ezt nem is veszi észre, még hetekkel, hónapokkal később sem. Miért? lásd 2. pont.
    4. népszerűségét elsősorban nem a védelem erősségének, hanem a könnyen kezelhetőségének és az egyszerűen beszerezhető "okosító" porgiknak köszönheti(sajnos)

    Mindezek ellenére egy felelősen/ésszel netező usernek tökéletes megoldás lehet (nekem is volt több gépes ESET előfizetésem és nem kaptam be mellette semmit), viszont ha már a sötét oldal is képbe kerül, akkor inkább NOD32 + valami erős, proaktív tűzfal páros (Comodo/OA/OP/PCT) hatékonyabb megoldás jelent.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák