Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    Na! Lecsereltem a dac-man-on a kupakokat sima dsa-ra, mert a poker-tol valoszinuleg meg fogok szabadulni es vissza kellett rakjam ra a kolcsonvett kupakokat.
    Es igy most dsa-val nagyon meglepo ezt hasznalni. Nem is a profilbeli kulnobseg az, ami meglep, arra szamitottam. (dsa-val egy kicsit tavolabbinak erzodnek a billentyuk a lapos profil miatt...), hanem az, hogy mennyivel masabb erzesu lesz tole a kapcsolo. Ez a mostani darab cherry mx blue-val van szerelve es a taktilitas valami egeszen maskepp jon at. Sokkal direktebb. Jobban az ujjaimban erzem az egeszet. Nem tudom, hogy ez most azert van-e, mert a dsa konkretan raszorult a stem-re (attol felek, hogy kitepem az egesz kapcsolot, ha majd le akarom szedni), de mindenkepp olyan erzesem van, hogy a taktilitas az nem a hazat es a kapcsolo tobbi reszet rezgeti, hanem egyenesen feljon a kupakon at az ujjamig.
    Egyenlore nem tudom hogy tetszik-e a valtas. Ez az ujfele taktilitas talan jobb - bar tenyleg egy kicsit fura - a profil elvesztese elegge faj. Vagy egy 10%-ot biztos vissza is esett a sebessegem. Na de majd a kovetkezo platejet jol meghajlitom. :K Meg tenting is tobb lesz majd benne! :)

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák