Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz djhalasz #54008 üzenetére

    Nézd meg itt a számoknál a Shift módosítós feliratokat, ha a Varmilóra teszel egy világítós kupakkészletet, akkor annyit fogsz látni a feliratokból, mint a képen a számokból (CK550: északi LED, déli feliratot hoztam fel példának, Varmilo: déli LED, északi felirat minden billentyűn).

    Ha világítós magyar a cél, akkor a Varmilo egy rossz választás, veszel drágán egy jó kupakkészletet, és rárakod az egypálcásat (az összes magyar világítós kupakkészlet ebbe a kategóriába esik), ami a LED elhelyezése miatt alig fog látszódni.

    [link]
    Bal oldal: átlag világítós gamer kupak aka mártogatós aka tejfölös doboz, a GMMK magyar készlete 6000-7000 forintért kapható az iPonnál
    Jobb oldal: doubleshot PBT Ducky (azaz angol vagy német kiosztású Ducky), Razer Huntsman TE szintje

    A Varmilo kupakja még a jobb oldalinál is vastagabb.

    nyunyu: Úgy érzem vennem kell egyet, csak azért, hogy lőhessek egy esti fotót arról, hogy néz ki egy fehér PBT kupakszett egy programozható diszkógömb mellett a monitorom fényénél.
    Csúszik a hotswap diszkógömböm szállítása, ha megjön, lőhetek ilyet, Varmilo készlet akad. Közben leesett, hogy nem tudok, mert nincsen világítós kupakkészletem, csak doubleshot ABS vagy dyesub PBT, az a billentyűzet is barebone-ként jön. Pedig floating design billentyűzet SMD LED-del, szóval adott lenne a maximális fényszennyezés :)

    Amúgy a GMK nem is lenne jó magyar világítós doubleshot kupakkészlethez, mert nincsen világítós megoldásuk.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák