Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Croaker23 #55325 üzenetére

    2KRO-nál a Shift is beleszámít a képletbe, 6KRO-nál nem, a Ctrl és Alt egyiknél sem, idióta kettősség (a Win gomb az passz).

    Egy 2KRO billentyűzet azt jelenti, hogy létezik olyan három billentyűs kombináció, amiből az egyik lenyomást már nem érzékeli a billentyűzet. Ettől persze előfordulhat simán, hogy vígan lenyomsz hatot, és mindegyiket érzékeli. Vagy WASD környékén tolod az egyik játékot probléma nélkül, míg a másikkal szívsz, mert a mátrixot úgy szervezték meg, hogy az egyik játéknál nem lesz akadást produkáló kombináció.

    Szóval lehet, hogy egy 2KRO billentyűzet is elég neked, de vakon senki sem tudja megmondani, és lehet, hogy egy későbbi játékban problémát okozhat.

    Az valamelyikőtök által megoldható esetleg, hogy a Silent reddel vagy a másik halknak titulált épített billentyűtökkel vesztek fel egy kis hangmintát, hogy milyen is egy mechanikus halk építés?
    Ezzel az a baj, hogy nagyon nem lesz releváns, mert azonos körülmények között készített összehasonlítási alap nélkül nem áll meg önmagában, és rettenetesen függ a környezettől is. Ugyanaz a kapcsoló három billentyűzetben, a hang teljesen eltér.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák