Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Alwares #57322 üzenetére

    Mert többnyire ezek group buy keretében mennek és te már csak az elfogyott extrák helyét látod.

    És nem csak a PCB a probléma, hanem a ház és a plate is az: jellemzően olyanokba futottál bele, amelyekhez a ház is group buy keretében ment és sokszor az USB csatlakozó külön daughterboardon van. Ezek a nyákok többnyire nem tray mountra készülnek, azaz még a házzal kompatibilis plate is kell hozzájuk és mindkettővel kompatibilis ház is. Azonban amíg a Pok3r/GH60 szabványt teremtett 60%-os méretben, addig TKL-ben már nincsen ilyen, így a kompatibilitást összehozni nem egyszerű.

    KBDfans féle KBD8x-hez tartozó nyák és plate kapható, de ehhez ház is kell, ami külön nem kapható, csak komplett kit, amire várni kell. Vagy tervezel hozzá saját házat, vagy a plate-et adaptálod egy meglévő házhoz.

    Hineybush is szokott rendszeresen (=évente többször) group buy köröket tolni a saját H87A és H88 nyákjaira (a H88 az F13-at tartalmazó változat), amelyet sok custom használ , de kompatibilis plate-ed és házad nem lesz.

    Akad tray mount PCB is, de házat és plate-et ehhez még külön kell vadászni hozzá.

    Vagy ott van a Mysterium, annak a V2 változata tud majd ISO-t is (és biztosan lesz hozzá EU vendor, tipper a MechBoards), és most fut hozzá az alap akril helyett drága ház GB,

    A legolcsóbban nyunyu megoldásával jársz: veszel egy olcsó kínai mechanikust, kiforrasztod a kapcsolókat és készen vagy. A következő lépés árban a többszöröse lesz.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák