Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    válasz moma #60122 üzenetére

    Ertem, ha egyszer sikerult megszokni a kenyelmetlen dolgokat, akkor utana azok mar nem zavaroak, de megis miert akarnad oket tovabb hasznalni? Miert szeretnel egyaltalan mechanikus billentyuzetre valtani, ha nem azert, hogy lehetoseget kapj, hogy normalisan tudj majd touch-typingolni?
    De kerlek ne erts felre, nem eluzni szeretnelek a topikbol, csak egyszeruen nem ertem ezt a mentalitast. Valahogy azt erzem, hogy a megszokas tulsagosan is nagy szerepet kap a kovetkezo billentyuzet kivalasztasanak folyamataban es igy a legjobb darabok egybol ki is esnek.

    Miert szeretnel egyaltalan rovid uton jaro kapcsolokat hasznalni, ha az kenyelmetlen es a tovig utes rosszat tesz az izuleteidnek?
    Miert szeretnel egyaltalan lapos kupakokon gepelni, ha az nem segit a veletlen melleutesek elkeruleseben?
    Staggered layout-hoz miert ragaszkodsz?
    A qwertz az rossz, nem? De!
    Es akkor a kedvenceimet meg meg sem emlitettem...

    A ma elterjedt billentyuzetek nagyon benak; szinte az osszes szempontbol. Aki pedig ilyennel foglalkozik vagy a munkaja megkoveteli, hogy napi sok orat hasznalja, annak meg igazan azt ajanlom, hogy igenis gondolja at a sajat igenyeit es ugy valasszon billentyuzetet, hogy az neki megfeleljen! -vagy alakitsa ugy ki szofteveresen es/vagy hardveresen a sajatjat, hogy az segitse ot a munkaban. Elvegre a periferia van a felhasznaloert es nem forditva.

    [ Szerkesztve ]

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák