Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    Zoom65 V3 kínai IC
    Lényegében lemásolták a QK75N belsejét, azaz búcsút intettek a JST kábelnek és pogo connector váltotta, valamint a Cycle7-ből ismert golyós zárat is átvették, így a szerelés vagy a belső cseréje minden eddiginél egyszerűbbé vált: ha van egy második build, akkor 15-20 másodperc alatt ki lehet cserélni a billentyűzet komplett belsejét (szóval egy lineáris/taktilis mindennapi használatra optimális buildet 15-20 másodperc alatt tudsz lecserélni egy játékra optimalizált Hall-effect belsőre, és játék után ugyanennyi idő alatt vissza).

    Mounting terén hétféle megoldást támogat, ebből néhány jó, néhány csak a számot növelni jó. A maglev érdekes lehet, mert minden eddigi ilyen kísérlet IC fázisban ragadt, mert a szép elmélet a gyakorlatban kudarc lett különféle problémákkal (plate drift, zavaró hangok), de az igazán jó dolog szerintem a top mount opció megjelenése, ha a rögzítési pontok rendben lesznek.

    A knob is vége opcionális, így ha valaki blocker nélküli billentyűzetet szeretne, akkor lehetősége van rá, valamint badge, világító badge és OLED kijelző is kerülhet a jobb felső sarokba az encdoer mellett.

    Azonnal elérhető lesz a HE opció is jön az MX vonal mellett, valószínűleg innentől kezdve ez igaz lesz az összes Zoom modellre, ami jó.

    A billentyűzet eleje a rendereken eléggé magasnak tűnt, aztán a méretezős ábra megmutatta, hogy nem csalt a szemem: a 20,8 mm nagyon nem alacsony, és ez még nem is adjusted front height, egy jó 3 mm-rel magasabb, mint kellene.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák