Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    A múltkor vettem 70 db vatta új Wuque Studio Brown kapcsolót, mert sikerült FOXPOST-tal együtt 7 pénzre kialkudni. Kíváncsi voltam már egy hangsúlyosabban taktilis motyóra, ez meg már egy ideje fenn volt aprón (eleinte jóval többért), szóval úgy voltam vele, hogy yolo.

    kapcsolóút: 3,8 mm
    aktuációs pont: 2 mm
    initial force: 45 gF
    bottom out: 55 gF
    tactile force: 63 gF
    felső kapcsolóház: nylon
    alsó kapcsolóház: nylon
    dobozszár: POM long pole
    rugó: 22 mm/55 g, double stage
    gyári kenés
    5 pin
    D-alakú tactile bump, ami nehezebb, mint 55 gF, a billentyűút korai szakaszában veszi kezdetét (szinte azonnal), és különösebb lineáris út nélkül éri el a bottom outot.

    Ahogy nézegettem, van, aki a Boba U4-ekhez hasonlítja, bár azoknál némileg kevésbé taktilis (én meg nem tudom, mert nem volt még Bobám). Mindenesetre elvileg hasonló kategória, elég mély hanggal, és valahogy a sárgaréz plate fémes csengése is jobban kijön velük, ha az ember heavy handed typer, főleg a modifiereknél/enternél (mind you, csak plate foam és tape mod van a billencsemben). Ha finomabban gépelsz, akkor ez annyira nem hangsúlyos, de ettől függetlenül alapvetően elég hangos típus, stealth buildet nem ezzel akarsz építeni. A szár holtjátékával sem tapasztaltam említésre méltó problémát.

    A cucc elég simán jár, karcot nem igazán érzek, és összességében egy kedvező árú opciónak tartom azok számára, akik nehezebb taktilis switch-et keresnek. A holmi amúgy ízléses csomagolásban jön – 35 darabos pakkokban –, és a tálcáját kenőállomásként is lehet használni.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák