Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoluska

    tag

    Sziasztok!

    (Egyelőre) laikus vagyok, nem vagyok naprakész a fotózás terén, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Eddig egy kompakt Sony DSC-H20-ast használtam, ami családon belül elkerült tőlem, helyette keresek utódot.
    Amatőr vagyok, de szeretek fényképezni, és szeretnék jobban megismerkedni vele, megtanulni kézi beállítások mellett fotózni. A sonyval is egyre inkább kerültem az automata módokat, főleg ha nem voltak ideálisak a fényviszonyok, viszont annak nagyon korlátozottak voltak a beállításai. Fő felhasználása a kirándulások során tájképek készítése, városi fotók készítése, autós találkozók megörökítése. A videó mód is viszonylag fontos, mert időnként járunk autóversenyekre, ahol jobban szeretek filmezni. Szeretnék olyan gépet, ami kevésbé zajosodik az ISO érték emelésével.
    A kompakt topikban az Olympus E-PM1 és E-PL3 típusokat ajánlották, ezért inkább itt folytatnám a kérdezősködést. Gondolom, ha zoomolni is szeretnék, akkor két obival kéne venni, ami 150-160 ezer Ft, ennél többet semmiképp nem szánnék rá.
    Szerintetek is ez a megfelelő készülék az említett felhasználási módokra, vagy van ennél jobb választás?
    Itt néztem ki, lehet csomagban kártyával és táskával rendelni:
    http://www.digitcam.hu/Cserelheto-objektives-tukor-nelkuli/Olympus-Pen-E-PL3-vaz-2ev-fekete-EZ-M-14-42mm-II-R-EZ-M-40-150mm-R-objektiv-fekete-20647-p20647.html

    Nem szeretnék később vagyonokat költeni a fényképezésre, megmaradnék a hobbifotós szinten.
    A segítségetek előre köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák