Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz #86322688 #46056 üzenetére

    Légyszi ezt ne már.
    Ilyen szintre azért ne menjünk már le. Hogy hallottál már kijelző hibáról sonynál, meg volt már olyan oly stabi ami tönkrement, meg fuji tönkrement. De a te Canonod az nem, az ment. Mert eladtad, 170e expoval, ráadásul mennyire megbízható volt, mert csak be kell állítani hogy alul vagy felül exponáljon és kis tévedés is belefér mert egész jól kalkulál a canon 70D.

    Legyen, én elfogadom, hogy canon géppel még soha nem volt probléma, és a szervízháttér a világ legjobb melója mert soha nem kell dolgozniuk, ellenben már több oly, fuji, sony géppel volt probléma, csak többet ilyen szintre menjünk le, mert ez a hallottam, hogy más gépekkel már volt gond de az ennyémmel nem, ezért milc=rossz tükrös=jó. Szerintem egy tech fórum szintje alá megy. Ez elmegy a nőklapján, meg facebookon de itt muszáj ezt?

    Tényleg elég, ha azt írod, hogy szereted a tükröst, nem szeretnél váltani, jó szívvel ajánlod, meg vagy vele elégedve. Érti mindenki. Néha én is rákívánnék egy 5D típusra de aztán valahogy mégse az lett. Nincs gond a tükrössel, de van akinek kevés és továbblépne és ezért hajlandó feláldozni egyes dolgokat és bizonyos szegmensekben visszalépni, hogy másban nyerjen. Ennyiről van szó. És igen, sokszor első gépes vásárlóknak nem biztos, hogy nagy, nehéz, műanyag, buta belépő dögök sötét ovf-el a legjobb választás.
    Amúgy jó dolog hogy ragaszkodsz a gépedhez, és szereted, csak ne ilyen indokokkal, mert ez szerintem méltatlan.

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák