Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz máyköl #6978 üzenetére

    Az a bajom, hogy a 18-55 nem tudom mennyire tudja kiszolgálni az 50D-t. Szerintem szinte semennyire, mert ha tudná azzal is adnák sztem. De ez csak felvetés volt részemről, hogy ez egy költségkímélő megoldás, ha már rosszat veszünk olcsón vegyünk rosszat ;] . Ha majd úgy is csere lesz.
    A 17-40/4 persze, hogy jó alapzoomnak de az ára nem szimpatikus :U . Az a baj, hogy alapzoomot nem tudom eldönteni, hogy 17ről induljon vagy 24ről. Szóval alapzoommal nem foglalkozom egyelőre.
    A vakut benéztem, természetesen a 430 EX II-re gondoltam, elírás.
    Battery grip meg természetesen eredeti Canon. Reményeim szerint és az eddigi tendencia szerint ne változtatják olyan gyorsan, hogy minden váznál mondjuk újat kéne vennem szóval, szerintem megéri mert egy darabig ugyanaz lesz és hosszútávon jó vétel.
    Az a helyzet, hogy most a két fix meg a vaku amit nagyon akarok az alapzoom meg tele az egy körülményesebb és drágább mulatság lesz és arra most nem lesz keret. Ez mind attól függ, hogy mennyire jó állást sikerül kifognom, ha jót akkor lehet több is belefér, ha rosszabbat lehet nem lesz markolat (illetve először még be kell fejezni a sulit, de ez záros határidőn belül meg is történik, pár nap.) Mindenesetre reménykedem és ha jövőhónaptól dolgozok lesz annyim, hogy félre tudjak rakni és kicsit tudjak újítani. Ebben a történetben még kicsit sok a ha,de és lehet... szeretném, ha szeptemberre lenne is belőle valami.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák