Új hozzászólás Aktív témák

  • bolic

    őstag

    Hosszas unalmas várakozás és egyéb felfedezetlen dolgokra bukkantam a Zalman GS1000-re, egyre több negatívokat olvastam róla, hogy silány minőségben gyártották, rengeteg deformált sarkot, megkarcolt felületeket írták a bemutató oldalak. Azt is elfelejtettem, hogy nincsen rajta RESET gomb. :Y A HDD-k hűtése sem a legjobb, így lemondtam fájó szívvel.

    Hát néztem a kapható házakat, és lám a feltételeim szerint legjobb választásom lehet a Thermaltake Armor+ VH6000SWA ház. Az a fontos beleférjen akár GTX280/4870 X2 vagy "GTX280GX2" hosszú videókártya és HDD be-ki szereléskor/húzáskor ne szereljek ki-be a videókártyát is! :(( Rengeteg házakat néztem ki a weboldalakon, borzasztó. A 90 fokban elfordított HDD keret az a legjobb elképzelésem és biztonságos marad, ehhez talán 90 fokos SATA kábelekre lesz szükségem. Ja és ezüst megléte fontos, a fekete színű ablakos Thermaltake Tsunami házam van és a porok állandó zavarodása miatt, mindig kilátszanak a porok a fekete házon, akár 1 nap után is. :U Azért csak ezüst szóba jöhet. Hát a HDD fiókjai nem valami kényelmes megoldás, hogyha ki fogok húzni, de előtte ki kell oldani a kábeleket. :U Na ez nem valami jó, de célnak megfelel.

    Ennek a Thermaltake Armor+ VH6000SWA háznak vannak egyéb kellemetlen hátrányai? Megköszönnék, de a Zalman GS1000 házt borzasztóan el kell felejteni. :W

    Véleményetek?

    [link]

    Üdv.: bolic

    Ui.: Sajnos nagyon drágán ajánlanak! :(((

    [ Szerkesztve ]

    Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Új hozzászólás Aktív témák