Új hozzászólás Aktív témák

  • Male

    nagyúr

    válasz libelula #20993 üzenetére

    Ahogy Zeki is írja, az csak a hűtésnél keletkezett kondenzvízre van. ...én elvezettem 110-es csővel az erkélyen... na az is megtelt jéggel tavaly télen: katt. (a vékony fehér az a beltériből jövő cső) Nekem az erély előtt virágos kert van, oda folyik, az így nem zavar senkit.

    #21001: Fürdő: én egyszerűen nyitva hagyom az ajtaját egész nap... nekem alapvetően elég amennyire így felmelegszik, kényesebbek bekapcsolják az elektromos konvektort tusolás előtt 5 perccel, és ennyi ( 2kW-os, az a szokásos 8000 Ft-os kategória falra szerelve ), hamar felfűti.
    Melegvíz nekem villanybojler, igen. Vezérelt áramról nem vészes ( drágább, mint a gázbojler, de amivel nem számolnak, hogy kiesik a kéménye a gázbojlernek, ami iszonyat mennyiségű meleget visz ki a lakásból, nem kell ömleszteni a vizet mindig egy csomó ideig, hogy végre melegvíz jöjjön... és komfortban is egészen más, hogy pl egy termosztátos csap, zuhany remekül üzemel róla... kényelem is, de itt is spórolsz valamennyit, mert a beállított hőfok jön, és nem azzal kínlódsz, hogy addig tekergesd a hideg-meleg csapot, hogy jó legyen a hőfok, miközben ömlik a víz )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák