Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz Lassú Víz #25393 üzenetére

    Lassú Víz, erdey_a: ismerős a temp 10 fok. Soha nem használtam :) A különbözet valóban ütős a 215e és a 400e között, de nem szeretnék beleesni abba a hibába, hogy minden nap ránézek a "bumfurdi" beltéri egységre és rosszul leszek ( Dakin ftxf,c, ftxb stb. beltérik ). Finoman fogalmazva egyik sem design nyertes mű, de az alsó szinten egy 15 cm-es mélyedésbe el tudtam rejteni az ftxf beltéri mélységének felét. így vállalható lett. A nyeke-nyóka oldal lamella állító azért böki a csőröm. Ezt a tetőtérbe nem tudom megtenni, mert függőlegesen egy sík az egész. És ha valami zavarja az embert, akkor egyre jobban fogja idegesíteni :) Szóval a különbözet fájdalmas, viszont lehet, hogy szükséges.
    erdey_a: amúgy a múltkori kijelentésem háttere a költözés, illeték fizetés, egyéb felújítás és egy 4 hónapos gyermek háttérrel íródott, amit ugye nem kell jobban részleteznem miért is esett rosszul a 3m anyag helyett a 13m, na ezek után ha bevállaltam a hosszabb csövezést a szomszéd végett, akkor fogalmazzunk másképpen a többi ember is számításba veheti az ellentétek elkerülése végett ezt az opciót. így már rendben vagyunk :) De ez egy nyilvános fórum ahol kutyát nem érdekli az ilyen információ, másrészt én sem osztom meg szívesen ).

    Szóval fűtésre a 600k Daikin típusok mellett erre gondoltatok? Panasonic CS/CU-NE12PKE Nordic Etherea [link] 350e Ft-ért. De miért fele annyi? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák