Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tibibi #27704 üzenetére

    Nekem fele ekkora légköbméterhez a melléképületben 370w 1 klíma Sensira 3,5kw. Persze ezt nem fej-fej mellett összehasonlításnak szánom, mert a Tied egy passzív ház, de kapásból látható az eredményből is :R .

    A vegyes kazános dolgon ötleteltem még, csak pellet kandalló értelemben [link]. Nem kell rárakni, mert fel lehet tölteni pár napi adaggal. Lehet jobban megérné, mint a jelenlegi Sensirat visszaküldeni ás ráfizetni még 300K-t. Helyette pedig betenni egy fűtésre optimalizált Daikin FTXTM30M / RXTM30N Perfera [link]. Ezt a klímát itt Mo-n szerintem még ember nem vette meg. Én lennék az első, aki ennyit kiad érte... Nem is szívesen teszem meg. Lehet inkább készíttettek egy gáztervet és egy kis teljesítményű kondi kazánt bedobok hátra 3 radiátorral és kalap kabát.

    Használja valaki az ECO gombot? Megelégeltem a Sensira zabálását az óránkénti 900-1000w-al és korlátoztam ezzel a funkcióval -> így 550Ww a max fogyasztás és a 22 fokos hőmérséklet helyett 20-at tud tartani + mellé nem csörög-zörög-rezonál a nagy terhelés alatt. Ezt az FTXF-RXF alaptípust én csak hűtésre ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák