Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklósbácsi

    csendes tag

    válasz antalzse #46201 üzenetére

    Szia!
    A családomban pontosan ez a két gép ( FTX35KMV és FTXF35A) működik. A Budaklíma szerelte mindkettőt. Az FTX35KMV ára szereléssel 210.000.- volt 2017. szeptemberében, az FTXF35 szereléssel egy évvel később 300.000.- volt.

    Mindkét gép hibamentesen és csendesen dolgozik azóta is évi egy hivatalos karbantartással. A nem hivatalos az én feladatom.... Kérdésed volt, hogy az új halkabb lett ? Nálunk a régi sem volt hangos. Ha bekötött szemmel kellene meghallgatnom őket, nemigen tudnék különbséget tenni köztük. Tehát mindkettő csendes - de a legnagyobb beltéri ventilátor fordulatszámra állítva azért minden klíma már " jól hallható " - így ezek a Daikinok is.

    A Wifi -vel nem foglalkozom, itt megfelel a távirányító is. De sokunknál igenis fontos lehet a Wifi, az FTXF gépek alkalmasak erre az egység csatlakoztatása után.

    A távirányító majdnem ugyanolyan mindkét típusnál. Sajnos, a világítás hiánya is megmaradt. Nem is értem, miért, hiszen a LED világítást már jó ideje feltalálták.

    A választás a Te feladatod természetesen, én csak az eddigi jó tapasztalataimat tudom átadni. Rosszról szerencsére nem írhatok. Üdv.!

Új hozzászólás Aktív témák