Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    Sziasztok!

    Most, hogy három hónapja itthonról dolgozom és az év hátralévő részében ez nem is fog változni, így egyre inkább zavaróvá vált, hogy az asztalom - és így a monitorom - a hatalmas ablakaim előtt van, így hiába engedem le az árnyékolókat félig, nagyon fárasztja a szemem a fény. Sajnos a lakás adottságai miatt nem tudom fal elé tenni az asztalt, ugyanis akkor a TV állványt kellene a tévével együtt az ablak elé tennem.

    Sajnos a mostani monitoromhoz (Acer Nitro XV272UP) nem járt körbe árnyékoló, hiszen nem egy dizájnereknek szánt termékről van szó és nem is találtam jó minőségű, utólagos megoldást, így gondolkodom, hogy eladnám és vennék egy olyat helyette, amihez alapból jár ez a kiegészítő (mindkét oldalt és felül egyaránt). A problémám az, hogy nem szeretnék engedni sem a felbontásból, sem a méretből, sem az IPS panelból, sem pedig a képfrissítésből és egész egyszerűen nincs ilyen paraméterekkel büszkélkedő monitor a piacon vagy csak nem találtam rá.

    Az Acer ConceptD CP3271KP tökéletes lenne, ha nem 4K-s lenne és ugyanez igaz az Acer Nitro XV273KP-re is. Az LG egyáltalán nem kínál árnyékolókat a monitorjai mellé, az Asus pedig egyedül a ProArt szériánál csomagol ilyesmit a dobozba, ami pedig a 60Hz-e képfrissítés miatt esik ki - ugyanez igaz a BenQ-ra, a Dell-re, a Lenovo-ra, az AOC-ra, a Samsungra, a Viewsonic-ra és az EIZO-ra is. Tudtok esetleg olyan márkáról vagy modellről, ami megfelelne ezeknek a kritériumoknak vagy még inkább valamiféle univerzális, jó minőségű árnyékolóról, amik a mostani kijelzővel is tudok használni? Nézegettem, de szinte egyik gyártó sem kínál utólagos árnyékolókat, még azokat sem lehet megvenni, amiket más modellekhez adnak, hogy tegyek velük egy próbát :(

Új hozzászólás Aktív témák