Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz A_ScHuLcZ #16688 üzenetére

    Én ezt a problémát úgy hidaltam át, hogy anno magamnak megvettem a bivaly DS213+-ot, apámhoz meg húgomhoz meg használtan vettem egy-egy DS111-est, 36e Ft / darab áron (2 éve ez egy jó ár volt értük). Nekik bőven elég az is torrentezni, meg a backupomat és a saját adataikat tárolni, pláne, hogy nálam is megvannak a fontos adataik. Arról nem is szólva, hogy mindegyik NAS-on lóg még egy-egy USB-diszk, amire lokális backup készül naponta. (Plusz még fél évente bluray lemezekre is kiírom a növekményt.)

    Én tutira nem kendácsolnék gépet NAS-nak. Iszonyat király a Synology rendszere. Engem nem érdekel, hogy ugyanazért a pénzért háromszor olyan erős vasat is összerakhatnék. Nem akarok rajta játszani, csak adatokat tárolni. Az asztali gépem nekem is i7-es, mert oda kell az erő. De egy NAS-nak?

    Az meg, hogy a torrent nem jön le a rendelkezésre álló internet teljes sávszélességével, nem igazán érdekel. De az, hogy végre nem arról szólnak a családi hétvégék, hogy mikor ott vagyunk, én másolgatom át apámék vinyójára a nekik letöltött filmeket a saját hordozható vinyomról - megfizethetetlen. :) Ugyanis manapság annyi van, hogy felhív a fater, hogy kell neki ez meg az a film. Mondom neki, rendben van, dőlj hátra, 1 óra múlva nézheted. És szépen belépek a NAS-ukra, elindítom nekik a letöltést. A torrent mappa pedig favoritként el van mentve médialejátszójukban, és ott megjelenik a letöltött film. Erre pedig bőven elég a DS111-es is, szóval a DS215j is jó lesz. ;)

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák