Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Üdv! Kérdésem lenne, mostanában nem nagyon foglalkoztam a hardverekkel, így ti jobban képben vagytok ezügyben. Adott egy PII X4 905e proci és egy HD6850 vga. Gondolkozom a proci lecserélésén, az első gondolatom egy A10-7850K. Ám időközben az derült ki, hogy az FX procik (akár még a 6300-as is) jobbak játékra. De mivel ez AM3+ proci, és mert 4 éve is úgy választottam hogy AM3+ helyett csak AM3-as lapot vettem és így most szívok mert nincs bele értelmes proci :D, ezért gondoltam arra hogy az FM2+ a legújabb platform így az jobb lenne. Ezért tartok az AM3+-tól, hogy nehogy úgy járjak mint most, hogy pár (~4) év és nem tudok bele venni procit.
    Kissé kesze-kusza, remélem azért érthető :D
    Kissé árnyalja a képet, hogy régebben foglalkoztam videoszerkesztővel, képszerkesztővel, meg 3D-s progikkal, így ide ahogy tudom jobb lenne az A10-es. Meg talán a későbbi procik is jobbak lehetnek már.
    Tesztet is keresgélek hogyan viszonyul egymáshoz a két cpu, de egyelőre nem találok amiben együtt szerepelnének :((( ( rosszul keresek, tudom :) )

    (Az hogy most kevés lenne neki a HD6850 az nem érdekel, majd ha lesz rá pénz lesz cserélve, de azt, már bocsánat, de hülye tanácsnak tartom, hogy azért vegyek gyengébb cuccot mert épp az lenne jó a vga-nak. Aztán meg ha tudok venni ~fél év múlva nagyobb vga-t, cserélhetem a procit is mert akkor meg az lenne kicsi. :U Sorry ha ez valakinek irritáló, de ezt gondolom, peace :B)

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák