Új hozzászólás Aktív témák

  • AVhelper

    senior tag

    válasz BBéci #23145 üzenetére

    Nekem nem tisztem a Kalibrit megvédeni, de szerepelnek az ISF Dealer listáján, méghozzá II-es szintű minősítéssel, vagyis a srác minden bizonnyal elvégezte az ehhez szükséges tanfolyamot és rendelkezik a szükséges mérőeszközökkel, tehát joggal használja a logót.

    Amúgy meg...

    Te láttad azt a "Kalibri által borzalmasra állított tévét", mert Én nem. Mi volt vele a baj? Ha a felhasználónak nem tetszett a kép, reklamált a munka elvégzésekor? Lehet, hogy a felhasználónak egyszerűen nem az ízlésének megfelelő volt a szabványoknak megfelelően kalibrált kép? Láttunk már ilyet. Ha Janos666 minősítette így a képet, akkor azért felmerülhetnek kételyek, mert mint a mondás tartja: "Minden cigány a saját lovát dicséri" (érted mire gondolok).

    Ha az a bizonyos TV nem rendelkezett ISF (day/night) képmóddal, amihez elvileg csak a minősített kalibrátor férhet hozzá, és állíthat be, akkor egyáltalán nem biztos, hogy Janos666, a Kalibri által beállított képet tette rendbe, mert azt a felhasználó simán elállíthatta. Ha viszont rendelkezik ISF képmóddal, akkor azon elvileg Janos666 nem is állíthatott, mert nem fért hozzá

Új hozzászólás Aktív témák