Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz A`rpi #25678 üzenetére

    Hogy ajanlod ha nincs velük tapasztalatod? :DDD

    En most belefutottam egy aranyos kis JVC X3-ba,ami szep csikokat rajzol nekem 15 perc utan.: [link] Eloszor csak ilyeneket,majd feher alapon sarga csikok is elojonnek itt-ott,de az mar vegigmegy az egesz kepen. Bevittem a fuggetlenszerviz.hu-ba. Gyongyosrol direkt ezert kocsikaztam,otthagyom 2 napra,majd felhivnak,hogy ,,ok nem latnak csikokat, a gep hibatlan" . Hat mondom az nagyon erdekes,mert mindenfele bemenettel probaltam mar,de igazabol a menüje is csikos lesz ha sokaig jaratja az ember. Ok,bemegyek erte. Mondom nekik nem lenne rossz egy kicsit besötetiteni,hogy lassuk is a dolgokat. Lehuzzak a redonyoket.: Na mondom ott egy csik,aztan ott aztan amott. Erre.: Jaaa,hat mi azt hittuk,hogy latvanyosabb. :U Erre mar nem tudtam mit mondani,ugyhogy elhoztam inkabb a gepet.
    Batyo szerint egyebkent BGA problema es 40-50 körül lesz a javitasa,persze ha el tudnam erni..

    Mondjuk a fuggetlenszerviz.hu-n vannak am erdekessegek.:

    2. A lámpa öregedése

    A legtöbb projektorban fémhalogén lámpa (izzó) működik, melyek fényereje csökken az idő múlásával (hogy miért, azt egy másik cikkben tárgyaljuk meg). Az izzó fényereje jellemzően 25-50%-kal lesz kevesebb a névleges élettartam vége felé.
    Első megoldás: cseréltessen izzót! Igen, cseréltessen és ne cseréljen, mert több dologra is oda kell figyelni, pl. a szervizmódban a lámpa élettartam számlálójának nullázására. :U

    [ Szerkesztve ]

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák