Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Megrendeltem az amazonrol par hete egy elite screens sample pack-et amiben a kovetkezok voltak benne. Cinegrey, cinegrey 3d, cinegrey 5d.
    Tegnapelott megerkezett es az elso este azzal tellt hogy az allamat keresgeltem a padlon. Tegnap este mar csinaltam par kepet. Szoval amit lattok az a sima 1.0-as feher rolos vasznam lehuzva, a kozepere felragasztva balrol jobbra haladva a 5d, cinegrey, 3d.

    Mivel ezek alr vasznak kiveve a cinegreyt ezert ertelemszeruen a tesztem nem arra iranyult hogy lekapcsolt lampaknal hogy mukodnek a vasznak (amugy teljesen jol) hanem hogy felkapcsolt fenyeknel vagy vilagos nappaliban mit tudnak. A lenyeg itt az volt hogy a sotet kepeken mit tudok visszakapni ezert igyekeztem az urben jatszodo jeleneteket. A Gravity-s fotok tartalmaznak nemi motion blurt, nem alltam neki kimereviteni a kepet.
    Valamint a lencsem nem egy high end a canon 6d-n ugyhogy nemi ca lathato a kontrasztos eleknel. Ami az alap fenyviszonyokat illeti en arra allitottam be a zarsebesseget iso-t ugyhogy a vetitett highlightok kicsit kiegnek idonkent. Ez van, nincs eleg dinamika meg a raw-ban sem hogy mindent vissza tudjak huzni.

    Itt vannak a fotok.
    foto1 Alap, projektor kikapcs
    foto2 Shield home screen
    foto3 Avatar
    foto4 Gravity
    foto5 Gravity

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák