Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Picit offtopic a kérdésem, ezért elnézést. Van a suliban un digitális tábla, ez egy érintésvezérelt panel, melyre projektorral vetítjük ki a képet. A projektorok Benq MX-810ST típusok. Az eddigi felállás szerint egy dell M5030 hajtotta meg, VGA porton keresztül. Ebben az esetben a felbontás 1024x768, mely jó a táblán, pont kitölti a területet, a laptopon nem az igazi, de ez nem érdekes.

    Most viszont kaptak új gépeket a tanarak, jelen esetben egy dell latitude 5480-ast. Ezzel szintén csak VGA porton keresztül tudom meghajtani, 1920x1080-ban, viszont kilóg a kép minden irányban, de nem egyformán. Pl. bal oldalt nem látszódik a menü szinte, jobb oldalt csak a görgetősáv hiányzik egy picit. Már minden féle beállítást próbáltam, de nem jutok előrébb, mert vagy torz a kép, vagy kilóg, vagy az arányok nem jók...Nem igazán vágom ezt a témát, azért kérek segítséget, hogy mit tegyek?
    Másik suliban viszont olyan gondom van, hogy hdmi-n összekötve a gépeket, a táblán is csak 16:9-es arány jelenik meg, holott a tábla - szerintem - 4:3, ezzel lehet valamit kezdeni? Ott más projik vannak, jóval újabbak, de most nem tudom megmondani a típust.

    Előre is köszönöm a segítséget.

    Két kép:

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák