Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Tamoo #47794 üzenetére

    Optoma UHL55el van tapasztalat itt?

    ahogy nezem Optoma UHL55el topikban nincs tapasztalat, en pedig kezdek arra mozogni. a feketeje nem az igazi, cserebe rec701et teljesen lefedi es a rec2020at is valamennyire, alapbol is egesz jok a beallitasai, mobil, konnyen kezelheto es a vetitesi meretet nalam eppen hogy, de teljesiti. ahogy nezem hangja is oke, kompakt es ugyan nem egy hardcore filmnezos projektor, de minden mas tekintetben jo. ha meg hardcore filmnezos cucc kene akkor 55"os oledet neznek az arban, nem projektort.

    specifikacio alapjan a Barco nem tud 2.5meternel szelesebb kepet vetiteni. specifikacio alapjan az EN35os lencse nem cserelheto az ultra-wire EN19re, amivel 0.7-1.00 koruli throw is megvan. 3000 oras DLP lampaja van, szoval a fenyereje eleg hamar csokkenni fog. az EN35el nalam kb egy 77"os TV mereteben lennek, ami jelenleg ujonnan is olcsobb. modularis felepites annyira nem erdekel, hasznalni akarom, nem butykolni :DDD. na szoval elhiszem, hogy neked tokeletesen mukodik, de nekem egyszeruen nem opcio.

    cikasz: digitalis kabel, szoval vagy atviszi a jelet, vagy nem. 10 meteres kabelnek nekem ez nagyon olcsonak tunik, szoval szamolj vele, hogy adott esetben nem kapsz jelet es vissza kell vinned. de ha van jel akkor jo. illetve lehet artifactos lesz a kep (pl pici piros pontok villognak), akkor a hataran van a kabel es szinten vidd vissza. egyebkent ha van kep es nincsenek nyilvanvalo artifactok akkor jo lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák