Új hozzászólás Aktív témák

  • gyulaipal

    tag

    válasz devil-k #47812 üzenetére

    A 3db linkelt hirdetésből a 2db F22 azonos, azaz ugyanaz a gép ugyanannál az eladónál. Mindenesetre elég vicces, hogy valaki el akar adni egy F22-t ennyiért ... ráadásul úgy, hogy a (tudtommal) általam kitalált "megoldásokat" is beleteszi a gépbe anélkül, hogy legalább felhívna és annyit mondana, hogy "köszi, hogy kitaláltad ezeket a dolgokat". Persze lehet, hogy saját maga találta ki, hogy ki lehet szedni a levegő kiáramlását "akadályozó" rácsot, meg hogy "megálmodta" az emberke, hogy melyik Noctua venti lesz pont jó a gépbe ... a fura csak az, hogy tudtommal ilyet még sehol a világon senki nem csinált külföldön ... itthon meg már ketten is kitalálták ugyanezeket és nyilván egymástól teljesen függetlenül! :) Mégis csak a legokosabb nemzet vagyunk mi ... vagy nem? Persze mindez nem gond, örülök, hogy segíthettem ... kicsit büszke is vagyok, hogy már "koppintják" az általam kitalált megoldásokat. Ezt akár vehetjük pozitív kritikának is! :-)

    Szerintem ennél sokkal többet ér egy F22, még akkor is, ha (gondolom) az eladó csak "amíg ki nem lépsz az ajtón" jellegű garanciát tud rá adni. Nem egészen értem ugyan, hogy miért kellett ventillátorokat cserélni a gépben, így már csak a lámpa ECO módjában használható a gép ... nekem ez kicsit fura ... de hát senki nem ért mindent, ugye?

    A Projectiondesign (Barco) F3 sx+ 5500ANSI EN15 lens 521órás izzók viszont másik eset, az egy nagyon régi gép, a felbontása is kisebb, ezt inkább prezire lenne érdemes használni, nem házimozira. De hát kinek a pap ...

Új hozzászólás Aktív témák