Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz makoss #53987 üzenetére

    kerdes mire. diavetiteni van (1.-2.), youtube+karaokezni kulteren inkabb dupla ennyiert (3.), rendes minosegben vetiteni pedig otszor ennyiert (4.).

    1. vannak dedikalt ultrahordozhato mobil projektorok, pl a ViewSonic M1(+) ezert az arert, de az 480p. Philips picopix szeria elvileg hasonlo, bar ott se erdemes a legolcsobbakat venni mert azok 240p illetve 320p. akksi van. kb ez az ami belefer e koltsegvetesedbe. kepminoseg kerdeses, de valszeg a sator oldalara vetiteni megfelel. nem probaltam szemelyesen.

    2. vannak a belepo prezentacios projektorok, pl Acernek a 720p DLP modelljei egy resze arban kozel is van. hangfal van (de szornyu), akksi nincs. chromecast vagy kabel kelleni fog. kepminoseg ertelemszeruleg jobb, hordozhatosag es featureset meg nem. technikailag mobilok, taskajuk altalaban van mind. hasznaltam szemelyesen eleg sokat.

    3. aztan vannak a mobil lifestyle projektorok: ezeket jellemzoen lakasban hordozos hazimozira szanjak vagy ha brutalis a lakhatasi koltseg es fixen nem fer el a TV. ide tartozik az Anker Nebula, a Xiaomi Formovie vagy a XGIMI par projektora. normal hangrendreszer van, akksi van, a kepminoseg nem az igazi, de karaokera eleg, filmezni meg lehet veluk. altalaban a specialis felhasznalas miatt kinai gyartoktol elerhetoek: kinai viszont itt mar nem jelent olcsot. egyebkent az Anker es a Philips PicoPix Max van meg jelen itt. jellemzoen 720p vagy eltolos 1080p, 0.33as DMD. btw itt meg akcios Xiaomi Miijat neznek meg, az volt 400 euro korul akcioban amikor soportek (egyebkent szinten 6-700). 0.33as DMD, a tobbi kinainal gyengebb, cserebe viszont hunyoritva mazlival befer a keretedbe. viszont alig kapni valahol Europaban. hasznaltam szemelyesen eleg sokat

    4. az a technikailag hordozhato lifestyle+hazimozi projektor, ami mondjuk telora rakotve hazimozira egy normal vaszonnal is jo kepet tud az meg a Viewsonic m10-4K kb 1500 euros aron. pixeleltolos 4K, 0.47es DMD, de ez ebben a kategoriaban normalis hazimozi projektoroknal is normal. az input lagja brutalis, egyebkent ezzel a modellel egy idoben szemeztem itthonra ST hazimozi projektorkent. hasonlo tudasu dedikalt hazimozi projektort hasznalok.

    a tobbire meg: ezt a stilust itt a topikban ne.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák