Új hozzászólás Aktív témák

  • péjé

    őstag

    válasz banderasz77 #54016 üzenetére

    Én a használt magasabb kategóriában hiszek, elfogadom hogy van aki nem vállalja be hogy használtat vegyen.
    Van benne némi rizikó valóban de ezek a gépek általában a valós élettartamuk töredékét jelentő óraszámot mentek, megbízható szaki akad aki segít akár elég komoly hiba esetén is de nem ez a jellemző, nekem táphiba volt eddig ami előjött, nem nagy kaland. A keretedbe meg belefér egy belépő kategóriás új vetítő igaz van rá garancia. Melyik ujjad harapod meg, neked kell eldönteni de ha lejár az 1-2 év gari akkor meg ott vagy a gari nélküli kisebb tudású géppel.
    AVX-en akad pár gép, mondjuk ezek fhd korábbi csúcsgépek...az említett Sim2, Runco RS1100, akad egy Digital projection M-vision LED bár ez már drágább...ezekkel már szemezgettem, ezek a kínálat teteje most éppen, érdemes megnézni őket.... [link]
    Akad mondjuk kvázi 4K JVC X7900 de ez kilóg már a keretedből.
    A kommersz kategórai mellett ott vannak pl. a Projectiondesign, Barco gépek, ezek professzionális felhasználásra készültek horror áron, házimoziba beépíthetőek, általában a ventihangjuk ami magasabb, cserébe brutál jó lencse, hajszálpontos kalibrálhatóságuk van, perpill én is ilyet használok. Van min törpölni....:-)

Új hozzászólás Aktív témák