Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz SBMke #8900 üzenetére

    Tehát évi 1000 óra alatt vagy. Hogy én mit ajánlanék, abban benne van az, hogy értelmetlenek tartom a nem szélesvásznú gépeket, a relatíve alacsony felbontást, a prezentációra szántat, és az alapvetően a túl nagy fényerőt. – Ez utóbbit 2D-re értem a jelenlegi felhozatalban.
    Ennek tükrében újként az 5370-es Acer, ami jó vételnek tűnik, 3D-nél jól jön minden Lumen. Vagy az BenQ W1070, ennek is elég jó ígért lámpaélettartama van.
    Ha érzékeny vagy a szivárványra, akkor valamelyik LCD-s Epson például. Van választék, el lehet róluk olvasni a tesztet, és úgy okosabb lesz az ember.
    De ezek mind lámpás, 16:9-es gépek, ha neked 4:3 kell, igen sok órával, elég fénnyel, akkor valóban valamilyen hibridet érdemes nézni, hiszen más ésszerű alternatíváról nem tudok.

    Hogy hova teszi a feliratot, az a lejátszótól függ. Ha a film szélesebb is, mint 16:9, akkor se nagyon fog elférni a fekete sávban. Ellenben fura, hogy zavar, ha a képre teszi. Nem lehet, hogy csak a nagyon elállított jelenlegi gépednél zavart ez, és nem volt olvasható az egekig emelt kontraszt - és fényerő csuszka miatt?

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák