Új hozzászólás Aktív témák

  • MadBlade

    tag

    válasz bnss #3650 üzenetére

    Kedves Bon3ss ,
    hogy szerintem elég biztonságot nyújtanak-e ezek a routerek ?
    Önmagukban biztos nem. Nem áll szándékomban kizárólag a router védelmi protokolljaira hagyatkozni , de ezzel is szeretném erősíteni a gépem védelmét ...
    Hiába volt már a gépemen az EsetSmartSecurity az Ad-Aware-el és a Spywareterminator-al párosítva , vagy a CounterSpy-al , a Trojanremover-el ...
    hiába volt már fent a Norton360 a NOD helyett , egész egyszerűen , mintha piros célkereszt lenne a gépemen :(((
    Hogy milyen támadásokkal volt dolgom?
    Regeteg ínyencséggel :U A legutóbbinál , mire felkeltem , egy "Neues Textdokument (4)" nevű txt file virított az asztalomon , az alábbi szöveggel: "hallo hab dich du butze"
    Azelőtt meg egyik pillanatról a másikra két , vírusirtónak álcázott "program" települt a gépemre "önmagától" , melyek folyamatosan arra figyelmeztettek hogy ellenőrizzem ezzel meg azzal a programmal a gépemet , mert vírusos , és mindenféle online vírusellenőrző oldalnak álcázott weboldalak ugráltak fel , állandóan tele volt a böngészőm minden oldala pop-up ablakokkal , meg amolyan egyél x banánt féle "flash csapdákkal" , ráadásul pár perccel később egész egyszerűen "eltűnt" a C és D meghajtóm és a start menüm 85%-a , amiket egyedül csak a TotalCommander és a vírusirtók láttak ... eddigre már a rendszergazda letiltotta a feladatkezelőt , az ablakkezelőt és a fontosabb funkciókat előlem , annak ellenére , hogy a rendszergazdai fiókomat is jelszó védte!
    Soroljam még ? :D

    Várom a javaslatodat , de persze akárki másnak lenne ötlete a 3647-es hsz-emmel ( http://prohardver.hu/tema/milyen_routert/hsz_3647-3647.html ) kapcsolatban , szívesen fogadok minden véleményt !

    Előre is köszönöm ! :R

    [ Szerkesztve ]

    Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )

Új hozzászólás Aktív témák