Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz Gubek-Einste #51890 üzenetére

    köszi a gyors válaszokat.
    ezt a közös ssid-t nem tudtam,de logikusnak hangzik, köszi.szóval akkor alaptalan az a félelmem h más más wifi hálózatra jelentkezve nem fogják látni egymást az eszközök.zsíír.

    ha abból indulok ki hogy a mostani routernél minden csak jobb lehet, akkor ac55u és marad pénzem sörre :) (a4teamnél van 3év garival 28e)
    Elméletileg (tudom nagyon változó és helyszínfüggő) de eszerint elérhető a 2-300 mbit is 5ghz-en egy klienssel. Amivel én elégedett is lennék, ha pedig jobb akkor csuhaj.

    az AC68U 50e ft árgép szerint. ha jól gondolom ezzel pedig még nagyobb sebesség érhető el. hmm. ennyit valszeg nekem nem ér.

    #51891 HofiZoli: ASUS RT-N56U -- hmm. ennyi sört már meg sem tudnék inni! erősen elgondolkoztam. De a laptop tudja az AC-t, akkor gondolom/remélem profitálni is tud belőle ha megfelelő routert veszek. (meg az egyik teló is bár az nem fontos)

    28e nekem most belefér routerre, még talán az 50is bár az már egy olyan összeg amit amúgy hihetetlenül soknak tartok egy routerért. (aztán majd persze Feleségemnek is lesz véleménye) De ott nem látom azt a jelentős különbséget (+22ért!) amit mondjuk látok az N és az AC között (+9ért)

    naszóval kezdem magam meggyőzni az ac55u-ról. Beszéljetek le, illetve rá valami másra :) nyitott vagyok.

    köszi

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák