Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    Tegnap átvettem az Asus RT-AC58U-t és éjszaka nekiláttam konfigolni, amikor már nincs használatban a hálózat.

    Már a beállítás közben volt egy megcsuklása, amit csak áramtalanítás hozott helyre + a wifije instabilnak tűnik és a hatótáv sem győzött meg, az előd TP-Link 1043ND V1 után szinte gyengébb is, ami kissé morcossá tett. :(((

    Többet vártam egy ajánlott modelltől. Gondoltam jobb, ha az AC56U helyett egy két évvel fiatalabb típust választok a jövőre nézve. Elkezdtem tovább nyomozni, hogy ha nem az AC58U, akkor mi. A választékot böngészve Asus N18U is képbe került, mert olcsóbb és még nincs túl sok AC-s eszközünk otthon, így a nagyobb lefedettség az N-es sávban és a gigabites WAN-LAN jól fog jönni. De ez mégiscsak egy N-es router, ami kicsivel gyorsabb, mint az 1043ND, amit 6 éve vettem 13.300 Ft-ért és a mai napig stabilan megy gyári FW-rel (igen, gyárival, nem a legfrissebb, de találtam egyet, amivel betonstabil a mai napig).

    Idővel a fejlődés hatására nem olcsóbbnak kellene lenniük ezeknek a cuccoknak?

    A másik jelölt a TP-Link háza táján maradva az Archer C7, ami még árban beleférne és elég jókat olvastam róla, csak ezt meg máshol venném meg, mert ahol levásárolhatnám az AC58U árát, ott baromidrága.

    Még adok pár napot az AC58U-nak, megpróbálom áttúrni a beállításokat, mert olvastam a fórumában, hogy a wifi csatornákat nem Auto-n kell hagyni, hanem fix értékre állítani, meglátom ez mennyit jelent a napi gyakorlatban. De kétlem, hogy nagyon sokat számítana.
    Gyári FW amúgy októberi, csodálkozom, hogy nincs rá újabb. :(((

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák